For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
  • Caracasbaai Bay (Curacao)

Description

Price : $10.00(Fixed)
Date : July 3, 2019
Image resolution in megapixel : 4k
Location : Willemstad, Curacao

Caracasbaai is een baai bij Curaçao grenzend aan het zuidoosten van Jan Thiel, een wijk in het zuidoosten van Willemstad. De baai ligt tussen de Jan Thielbaai in het westen en de Spaansebaai in het oosten.
De Caracasbaai heeft langs de noordelijke en de oostelijke kant een smal en langgerekt strand. Ten oosten van de Caracasbaai staat op een schiereiland Fort Beekenburg, waarnaast een afgezonderd strandje ligt, Baya Beach.
Het strand biedt relatief weinig faciliteiten. Er staat een restaurantje in de hoek tussen de noordelijke en de oostelijke kant en er staan op de noordelijke kant enkele bankjes met zonneschermen naast het restaurantje. De oostelijke kant is voorzien van palmbomen, die schaduw bieden. Het strand bestaat voornamelijk uit grof zand met kleine stukjes schelp. Op de oostelijke kant is het strand op veel plaatsen met een strook van grove kiezelstenen of kleine rotsen afgescheiden van het water. Het kalme water is populair bij snorkelaars en duikers, want hier begint het koraalrif vrij direct naast het strand, met name op het oostelijke gedeelte.

Caracasbaai is een baai bij Curaçao grenzend aan het zuidoosten van Jan Thiel, een wijk in het zuidoosten van Willemstad. De baai ligt tussen de Jan Thielbaai in het westen en de Spaansebaai in het oosten.
De Caracasbaai heeft langs de noordelijke en de oostelijke kant een smal en langgerekt strand. Ten oosten van de Caracasbaai staat op een schiereiland Fort Beekenburg, waarnaast een afgezonderd strandje ligt, Baya Beach.
Het strand biedt relatief weinig faciliteiten. Er staat een restaurantje in de hoek tussen de noordelijke en de oostelijke kant en er staan op de noordelijke kant enkele bankjes met zonneschermen naast het restaurantje. De oostelijke kant is voorzien van palmbomen, die schaduw bieden. Het strand bestaat voornamelijk uit grof zand met kleine stukjes schelp. Op de oostelijke kant is het strand op veel plaatsen met een strook van grove kiezelstenen of kleine rotsen afgescheiden van het water. Het kalme water is populair bij snorkelaars en duikers, want hier begint het koraalrif vrij direct naast het strand, met name op het oostelijke gedeelte.Location

*Your phone number will be shown to post author

Post your rating


Similar Listings

Top
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!